Υπάρχουν 3 πολύ καλοί λόγοι για τον καθαρισμό των κλιματιστικών σας με σύστημα HydroKleen!

1. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Το HydroKleening ενός βρώμικου κλιματιστικού / αντλίας θερμότητας μπορεί να σας εξοικονομήσει ενέργεια έως 30% για τη συγκεκριμένη μονάδα.

Όταν το κλιματιστικό είναι βρώμικο, μια μονάδα πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά για να κρυώσει ή να θερμάνει τον αέρα επειδή “πνίγεται” στην προσπάθεια να τραβήξει αέρα μέσα από αυτό, ώστε να ψυχθεί ή να θερμανθεί.

Όσο πιο σκληρά χρειάζεται μια μονάδα να δουλέψει, τόσο περισσότερη δύναμη χρησιμοποιεί!

2. ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ
Όλα τα κλιματιστικά / αντλίες θερμότητας που χρησιμοποιούνται τακτικά μολύνονται με μικρόβια στα οποία περιλαμβάνονται μύκητες, μούχλα και βακτήρια.

Τα κλιματιστικά / αντλίες θερμότητας είναι το τέλειο περιβάλλον για τέτοιους ρύπους και, βεβαίως, γίνονται αερομεταφερόμενα κάθε φορά που αλλάζετε τη μονάδα σας, κάτι που είναι άσχημα νέα για όσους υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες, τα παιδιά και τους αρρώστους.

Η Hydrokleen ουσιαστικά εξαλείφει τη μικροβιακή μόλυνση, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε και πάλι υγιή αέρα.

3. ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ
Ένα τακτικά καθαριζόμενο κλιματιστικό θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ένα που δεν καθαρίζεται ποτέ.

Εάν αγοράσατε ένα καινούργιο αυτοκίνητο και ποτέ δεν το επισκευάσατε, θα μπορούσατε εύκολα να μειώσετε το προσδόκιμο ζωής του έως και 75%!

Το κλιματιστικό σας δεν διαφέρει.
Εν ολίγοις, μη γνωρίζοντας οι καταναλωτές τα παραπάνω, πιστεύουν ότι ένας τυπικός καθαρισμός των φίλτρων είναι αρκετός.

Στην πραγματικότητα, ο καθαρισμός των φίλτρων αφορά “βασική συντήρηση”, ενώ μετά από κανονική χρήση πρέπει να καθαρίζεται ολόκληρη η κύρια μονάδα!